Nesibe Aydın Okulları açıldığı ilk günden itibaren akademik başarının yanı sıra spor çalışmalarına da aynı önemi vermektedir. Haftada iki saat beden eğitimi dersi, yüzme dersi ve her sınıf düzeyinde açılan spor etkinlik çalışmaları, öğrencilerimize haftada en az 4 saat hareket etme ve enerjilerini atma imkânı tanımaktadır.

Okulumuzda farklı branşlarda spor takımları oluşturulmaktadır. Bunlar; basketbol, futbol, voleybol, yüzme, satranç, masa tenisi ve halk dansları branşlarında çalışmalarını sürdürmekte ve müsabakalara katılmaktadır. Faaliyetini sürdüren bu takımlarımızın sporcularının hepsi okulumuz öğrencilerinden oluşmaktadır. Okul paydos zili çaldıktan sonra da okulumuzda çalışmalar devam etmekte, bir buçuk saat süresince öğrencilerimiz bünyesinde bulundukları takımlarla antrenman yapmaktadır. Özellikle alt yapı takımlarımıza dahil edilecek sporcuların belirlenmesi adına yaptığımız fiziksel ölçüm testleri bu süreçte antrenörlerimize kaynak oluşturmaktadır.