Nesibe Aydın Okulları açıldığı ilk günden itibaren akademik başarının yanı sıra spor çalışmalarına da aynı önemi vermektedir. Haftada iki saat beden eğitimi dersi, yüzme dersi ve her sınıf düzeyinde açılan spor etkinlik çalışmaları, öğrencilerimize haftada en az 4 saat hareket etme ve enerjilerini atma imkânı tanımaktadır.

Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü’nün kurulmasıyla spor çalışmaları ve sporcu sayısında önemli derecede artış olmuştur. Çok farklı branşlarda faaliyet gösteren kulübümüz; basketbol, futbol, voleybol, yüzme, satranç, dans, judo, okçuluk, masa tenisi, halk dansları, jimnastik ve izcilik branşlarında çalışmalarını sürdürmekte ve müsabakalara katılmaktadır. Faaliyetini sürdüren bu takımlarımızın sporcularının yüzde 95’i okulumuz öğrencilerinden oluşmaktadır. Okul paydos zili çaldıktan sonra da okulumuzda çalışmalar devam etmekte, iki saat süresince öğrencilerimiz bünyesinde bulundukları takımlarla antrenman yapmaktadır. Özellikle altyapı takımlarımıza dahil edilecek sporcuların belirlenmesi adına yaptığımız fiziksel ölçüm testleri bu süreçte antrenörlerimize kaynak oluşturmaktadır.  Ayrıca hafta sonu spor okulu çalışmaları da takımlarda yer alamayan çocuklarımız için spor yapma imkanı sağlamaktadır.