2018 – 2019 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI
ÖZEL NESİBE AYDIN ANTALYA KAMPÜSÜ EĞİTİM VE YEMEK ÜCRETLERİ

Sınıf Eğitim Ücreti (KDV Dahil) Yemek Ücreti (KDV Dahil)
Anaokulu 4 Yaş 16.800 3.750
Anaokulu 5 Yaş 16.800 3.750
  • Tüm yaş gruplarında servis kayıtları, 15 Nisan – 15 Haziran 2018 tarihleri arasında
  • Öğrenci servis ücretleri, Eylül ayından itibaren, servis firmasına ödenecektir.
  • Okullarımız , MEB‘in özel okul velilerine verdiği teşvikten yararlanmaktadır.

Sayın Veli,

Aşağıda, Antalya Okullarımızın 2018 – 2019 eğitim – öğretim dönemi için kayıt yaptırma işlemleri yer almaktadır. Kayıt yaptırma işlemlerinin 1. maddesi, bu yıl okuttuğumuz öğrencilerimiz (devam eden öğrencilerimiziçin; 2.maddesi ise okulumuz dışından müracat eden yeni kayıt öğrenciler içindir.

KAYIT YAPTIRMA İŞLEMLERİ:

1. DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER:
    • Anaokulu ve ilkokul ( 1, 2, 3 ve 4.sınıf) öğrencilerimiz için: 10 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Ortaokul (5, 6 ve  7. sınıf) öğrencilerimiz için: 17 Şubat – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Ortaokul (8. sınıf) öğrencilerimiz için : 10 Şubat -21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Anadolu Lisesi (9, 10 ve 11.sınıf) öğrencilerimiz için : 10 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Vadesi geçmiş ödemesi bulunan velilerimizin kayıt yenileme işlemleri; bu ödeme kapatıldıktan sonra yapılabilecektir.
    • Okulumuza Giriş Sınav Bursu: Nesibe Aydın  Okulları  burs yönergesine  göre Burs yönergesi, www.nesibeaydin.k12.tr adresinde “Kayıt” menüsünde yer almaktadır.
  2. YENİ KAYIT ÖĞRENCİLER:
    • Hizmet bedelinin % 10′ u peşinat olarak kayıt tarihinde ödenir.
    • Eğitim ücretinde, aynı yıl kurumlarımızda okuyan kardeş öğrencilerden her birine % 5 indirim uygulanır.
    • Eğitim ücretinde, peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır. Peşin ödeme bedelinin % 10′ u, kayıt tarihini takip eden 3 iş günü içinde; kalan tutarın da 30 Haziran 2018 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Kardeş ve burs indirimi  olması durumunda  peşin ödeme  indirimi  %  2,5’tir.
    • Okulumuza Giriş Sınav Bursu: Yeni kayıt öğrenciler için belirlenen burslar, okulumuza kayıt olduğu tarihte uygulanır. Sonraki yıllarda ise, yukarıda açıklanan “devam eden öğrencilerimize uygulanan” Nesibe Aydın Okulları Burs Yönergesi uygulanır.