2018 – 2019 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI
ÖZEL NESİBE AYDIN MERSİN OKULLARI EĞİTİM VE YEMEK ÜCRETLERİ

Sınıf Eğitim Ücreti (KDV Dahil) Yemek Ücreti (KDV Dahil)
İlkokulu 1, 2, 3 ve 4 Sınıf 17.000 3.200
  • 2018 – 2019 yılı için, servis ücretlerimiz belirlendiğinde, web sitemizde ilân edilecektir.
  • Öğrenci servis ücretleri, Eylül ayından itibaren, servis firmasına ödenecektir.
  • Okullarımız , MEB‘in özel okul velilerine verdiği teşvikten yararlanmaktadır.

Sayın Veli,

Aşağıda, Mersin Okullarımız 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim dönemi için kayıt yaptırma işlemleri yer almaktadır.

KAYIT YAPTIRMA İŞLEMLERİ:

• Hizmet bedelinin % 10′ u peşinat olarak kayıt tarihinde ödenir.
    • Eğitim ücretinde, aynı yıl kurumlarımızda okuyan kardeş öğrencilerden her birine % 10 indirim uygulanır.
    • Eğitim ücretinde, peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır. Peşin ödeme bedelinin % 10′ u, kayıt tarihini takip eden 3 iş günü içinde; kalan tutarın da 30 Haziran 2018 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Kardeş ve burs indirimi  olması durumunda   peşin ödeme  indirimi  %  2,5’tir.
    • Okulumuza Giriş Sınav Bursu : Yeni kayıt öğrenciler için belirlenen burslar, okulumuza kayıt olduğu tarihte uygulanır. Sonraki yıllarda ise, Nesibe Aydın Okulları Burs Yönergesi uygulanır.Burs yönetmenliği, www.nesibeaydin.k12.tr adresinde “Kayıt” menüsünde yer almaktadır.