2018 – 2019 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI
ÖZEL NESİBE AYDIN ÇANKAYA ANAOKULU İLKOKULU EĞİTİM VE YEMEK ÜCRETLERİ

Sınıf Eğitim Ücreti (KDV Dahil) Yemek Ücreti (KDV Dahil)
İlkokul 1, 2, 3 ve 4 Sınıf 24.750 3.320
  • 2018 – 2019 yılı için, servis ücretlerimiz belirlendiğinde, web sitemizde ilân edilecektir.
  • Tüm yaş gruplarında servis kayıtları, 15 Nisan – 15 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Öğrenci servis ücretleri, Eylül ayından itibaren, servis firmasına ödenecektir.
  • Okullarımız , MEB‘in özel okul velilerine verdiği teşvikten yararlanmaktadır.

Sayın Veli,

Okulumuz; 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim dönemi kayıt işlemleri için Yapı ve Kredi Bankası ile çalışacaktır.

İlan edilen kayıt tarihlerinde, banka personeli de okulumuzda bulunacaktır. İşlemlerinizin daha hızlı ve eksiksiz yürütülebilmesi için :

• Portal üzerinden kayıt randevusu almanızı, (Kayıt işlemlerinde öncelik randevu alan velilerimiz olacaktır.)
  • Kendinizin ve öğrencinin nüfüs cüzdanı ve 1 adet fotokopisini yanınızda getirmenizi,
  • Bankadan işlem öncesi ön onay almak istemeniz durumunda, www.yapikredi.com.tr (Taksitli Eğitim Sistemi) adresi üzerinden başvuru yapmanızı rica ederiz.

KAYIT YAPTIRMA İŞLEMLERİ:

1. DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER:
    • Çankaya Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz için: 10 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Ümitköy Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimiz için: 10 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Gölbaşı Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz için: 10 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Gölbaşı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerimiz için : 10 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Gölbaşı Ortaokulu 5, 6 7. Sınıf öğrencilerimiz için : 17 Şubat – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Gölbaşı Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve IB DP (Uluslararası Diploma Programı) 9, 10, 11, sınıf öğrencilerimiz için: 11 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Yıldızlar Lisesi 9, 10, ve 11. sınıf öğrencilerimiz için: 11 Şubat – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında,
    • Vadesi geçmiş ödemesi bulunan velilerimizin kayıt yenileme işlemleri; bu ödeme kapatıldıktan sonra yapabileceklerdir.
    • BURSLAR : Nesibe Aydın Okulları burs yönetmenliğine göre, burs komitesi tarafından her yıl 30 Haziran’da açıklanır. Öğrencimizin birden fazla bursu varsa, bunlardan biri (en yüksek oran) uygulanır. Burs yönetmenliği, www.nesibeaydin.k12.tr adresinde “Kayıt” menüsünde yer almaktadır.
  2. YENİ KAYIT ÖĞRENCİLER:
    • Hizmet bedelinin % 10′ u peşinat olarak kayıt tarihinde kredi kartı ile ödenecek olup kalan tutar, Yapı ve Kredi Bankası ödeme koşulları çerçevesinde yapılabilecektir.
    • Eğitim ücretinde, aynı yıl kurumlarımızda okuyan kardeş öğrencilerden her birine % 10 indirim uygulanır.
    • Eğitim ücretinde, peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır. Peşin ödeme bedelinin % 10′ u, kayıt tarihini takip eden 3 iş günü içinde; kalan tutarın da 30 Haziran 2018 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Kardeş ve burs indirimi  olması durumunda   peşin ödeme  indirimi  %  2,5’tir.
    • Kurumlarımızın muhasebe servislerinden nakit ödeme alınmamaktadır.
    • BURSLAR : Yeni kayıt öğrenciler için belirlenen burslar, okulumuza kayıt olduğu tarihte uygulanır. Sonraki yıllarda ise, yukarıda açıklanan “devam eden öğrencilerimize uygulanan” Nesibe Aydın Okulları Burs Yönetmenliği uygulanır.