Projemize destek veren kitap kurdu öğrencilerimize, velilerimize, Okul Aile Birliği üyelerimize ve kampüs destek ekibimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
“Geleceği Birlikte Aydınlatalım!” sloganıyla başlattığımız sosyal sorumluluk projemizi keyifli bir açılışla sonlandırdık. Her şey, “çevremizde, yaşadığımız ilde, ilçede, yan sokağımızda ihtiyacı olan, bizim sahip olduğumuz imkânlara sahip olmayan arkadaşlarımıza, çocuklarımıza, öğrencilerimize nasıl elimizi uzatabiliriz?” sorusuyla başladı.
Pandemi döneminde evde uzun süre geçiren öğrencilerimiz, okumuş oldukları kitapları paylaşmak isterler düşüncesiyle, önce onlara bir çağrıda bulunduk. Çağrımıza kulak veren çok sayıda gönüllü öğrencimiz ve velimiz bize destek verdi. Gelen kitaplarımızı öğrencilerimiz kendi elleriyle kutulayıp hazırladılar. Bir yandan kardeş okulumuzun kütüphane için ayırdığı sınıfta yapılması gerekenler vardı. Okul Aile Birliği üyelerimiz güzel kalpleriyle, daha güzel bir ortam oluşması için kütüphanenin yer zemin kaplamasını, camların perdesini, oturmak için kullanılacak olan koltukların yenilenmesi görevini üstlendiler.
Kampüs müdürlüğümüzden temin ettiğimiz masa, sandalye ve kitaplıklarla kütüphanemiz adım adım tamamlandı. 600 öğrencinin dört gözle beklediği kütüphanemiz nihayet Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de katılmış olduğu törenle hizmete açıldı.
“Mutluluk bir dostla paylaşılmadıkça yarımdır.”