Antalya Kampüsü”Dünya’nın Neresindeyim?”

Sosyal Bilgiler derslerinde kendi yaptıkları haritaları balonlar üzerinde işaretleyen öğrencilerimiz, Dünya'nın neresinde olduğumuzu öğrendiler.

Öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler derslerinde geçmişle günümüz arasında bağlantı kurar, barışçı bir dünya görüşünü benimser, öğrenme sürecine etkili bir şekilde katılır ve disiplinler arası ilişkiler kurarlar. Derslerimizde öğrenmeyi kalıcı ve anlaşılır, dersi eğlenceli ve zevkli kılmak için teknolojiden yararlanırız.

Öğrencilerimizin dersleri daha iyi algılamaları için görsel ögelere, teknolojik araçlarla oluşturulmuş ders içerikleri ve etkinliklere geniş yer verdiğimiz Sosyal Bilgiler dersinde ‘’Dünya’nın Neresindeyim?’’ konusunu işleyen 6. sınıf öğrencilerimiz, balonlar üzerine çizdikleri kıta ve okyanuslarla öğrendiklerini kalıcı hale getirdiler. Kendilerinin yaptığı haritayla Dünya’yı gezen öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.