Dershanesiz Eğitim Modeli ile Toplu ve Yüksek Başarının Mimarı

• Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının, markalaşan ciddiyet ve disiplin ilkeleri temel alınarak oluşturulan Fen ve Anadolu Lisesi eğitim felsefesi, yaşam boyu öğrenme çerçevesinde başarı odaklıdır. Dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır.
  • 9. sınıftan 12. sınıfa kadar bütünlük içerisinde olan eğitim programımızda, üniversite sınavına hazırlık çalışmaları, problem çözme saatleri ve etüt çalışmaları ile mutlak başarı sağlanır.
  • Her öğrencimiz ihtiyacı doğrultusunda öğretmenleri ile bire bir etüt çalışması yapar. Her şube, belirlenen problem çözme saatlerinde, çalışma salonunda görevli olan tüm branşlardaki öğretmenlerine sorularını sorma fırsatı bulur.
  • Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, tam zamanlı eğitim görürler. Aldıkları eğitimde; MEB programlarına ek olarak, İngilizce, seçmeli yabancı dil, proje, bilim, sanat ve spor içerikli kulüp çalışmaları vardır.
  • Dünyadaki farklı kültürleri, dilleri ve düşünce yapılarını tanıtmak, öğrencilerin kişisel gelişimlerini, gelecekteki kariyerlerini desteklemek ve bir dünya vatandaşı olmaları yolunda gerekli yaşam becerilerini kazandırmak uluslararası proje çalışmalarının temel amaçlarındandır.
  • Nesibe Aydın Fen ve Anadolu Liselerimizde, MEB müfredatıyla bütünleştirilmiş olarak ileri düzeyde yabancı dil eğitimi verilmektedir. Üst düzey İngilizce müfredatını içeren eğitim metotlarımız, uluslararası üniversiteler tarafından kabul gören Cambridge A ve Cambridge AS Level düzey sınavlarının temelini oluşturur. Öğrencilerimiz, Fen ve Anadolu liselerimizden mezun olup üniversiteye başladıklarında; İngilizceyi, yurt içinde ve yurt dışında kendilerini her alanda en iyi şekilde ifade edecek düzeyde öğrenmiş olur. İngilizce’nin yanı sıra 2. yabancı dil (İspanyolca, Almanca, Fransızca) eğitimi alan öğrencilerimiz, en az 2 yabancı dilde kendilerini ifade edebilirler.
  • Nesibe Aydın Okulları, Uluslararası Cambridge Okulu’dur ve İngilizce derslerinde, “Cambridge Okullarının Programı” uygulanmaktadır.
  • Eğitim programımız içerisinde; sanata, spora ve bilime eşit oranda yer verilir. Tüm kampüslerimiz, sanat ve spor branşlarının tamamına yönelik olarak tasarlanmış alanlarıyla birlikte, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış laboratuvarlarıyla modern bir eğitim üssü olarak geleceğin aydın nesillerini yetiştirmektedir.

Nesibe Aydınlı Olmak İstiyorum!

Eğitim uzmanlarımızın sizinle iletişime geçebilmesi için formu eksiksiz doldurduğunuza emin olunuz.

Liseler Koordinatörümüzden

Değerli Veliler,

Kurulduğu 1998 yılından itibaren, başarılı bir geçmişe sahip olan okulumuz, 17 yıl Nesibe Aydın Dershanesi olarak hizmet verdikten sonra, dershanelerin yasa gereği kapanmış olması nedeniyle de, 2015 yılından itibaren Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi olarak, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmeye devam etmiştir.

Sizler en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı bize emanet ettiniz. Nesibe Aydın çalışanları olarak bizler de, Türk Milletinin geleceği, yarınlarımızın teminatı olan bu kutsal emanetin, nitelikli, bilgili, ideal sahibi ve mukayese edebilen insanlar olarak yarınların sorumluluğunu üstlenecek şekilde yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız.

Sevgili Gençler,
    Bizler, sizlere yol göstermekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.

Emel SÜRÜCÜ

Liseler Koordinatörü