Sınavlar

Tüm sınavlarımız, Nesibe Aydın Kadrosu tarafından hazırlanmaktadır.

• OKULUMUZA GİRİŞ SINAVLARI
    • Ortaokulumuzun 5, 6, 7 ve sınıflarına öğrenci kabulü için yapılan sınavlardır. Sınava katılan, okulumuz dışındaki öğrencilerden belirlediğimiz sınav puan barajını aşanlar, okulumuza kayıt yaptırabilirler.
    • Bu sınava, okulumuza devam eden öğrencilerimiz de katılmak zorundadır.
    • Aday öğrenciler için, sınav başvurularımız, 2022 OCAK ayında başlayacaktır.
  • YAZILI SINAVLARI
    • Bu sınavlar, her ders için MEB’in belirlediği sayıda yapılır, değerlendirilir, veli ve öğrencilere duyurulur. Öğrencilerin aldığı notlar, e–okul sistemine kaydedilir.
  • DENEME SINAVLARI
  • 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize uygulayacağımız yazılı sınavlara ek olarak her dersten işledikleri konuları içeren Liselere Geçiş Sınavlarına hazırlık amaçlı çoktan seçmeli Deneme Test Sınavları uygulanır.
  • TARAMA SINAVLARI
    • 5 ve 6. sınıflarımızda; öğrencilerin konu ve kazanımları ne düzeyde öğrendiklerini tespit etmek amacıyla deneme sınavlarına ek olarak, her dersten ayrı ayrı Tarama Sınavları uygulanır.
    • Deneme ve Tarama Sınav sonuçlarına göre, takviyeye ihtiyacı olan öğrencilerimizle profesyonel eğitim kadromuz tarafından ek çalışmalar ve bire bir etütler yapılır.
    • Sınav tarihleri ve tüm akademik programımız, öğretim yılı başında, yazılı doküman olarak öğrenci ve velilerimize verilir, eğitim portalımızda da yayımlanır.
ortaokul-slider-5
ortaokul-slider-1