• İleri düzeyde İngilizce eğitimi verdiğimiz okulumuzda, İngilizce derslerinde, Uluslararası Cambridge Okulu müfredatı uygulanır.
  • İngilizce öğretimi, kur sistemi uygulaması ile öğrencilerin düzeyine uygun bir program dahilinde, ana dili İngilizce olan yabancı uyruklu öğretmenler ile Türk öğretmenler tarafından verilir.
  • Okulumuza yeni başlayacak olan öğrencilerin düzeylerine uygun kurları, 9 Haziran 2018 ve 3 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce STS – 1 ve STS – 2 sınavlarına göre belirlenecektir.
  • İngilizce düzeyi zayıf olan öğrencilere, okullar açılmadan önce, 14 Ağustos 2018 tarihinden itibaren İngilizce takviye çalışmaları yapılmaktadır.
  • Öğrencilerimiz, İngilizceye ek olarak, haftada 2 saat Almanca, Fransızca veya İspanyolca dillerinden birisini ikinci yabancı dil olarak öğrenirler.
  • Sene sonunda yapılan Yabancı Dil Şenlikleri ile öğrencilerimiz yıl boyunca edindikleri kazanımlarını performanslarında sergilerler.