Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında öğrencilerimiz yemeklerini yemekhanede öğretmenleri eşliğinde, kendi yaş gruplarına ayrılmış bölümde yerler. 4 yaş, 5 yaş, 1, 2 ve 3. sınıflarımızda yemekler, öğrenci masalarına servis edilir. 4. sınıftan itibaren öğrencilerimiz yemeklerini kendileri alırlar.
Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinebilmeleri için sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı zorunludur. Özellikle menüler hazırlanırken meyve, sebze tüketimi ve günlük süt içilmesi gibi temel beslenme alışkanlıklarına dikkat edilir. Öğünlerde verilen yiyecekler, beslenme uzmanı denetiminde, öğrencilerimizin günlük besin ve enerji ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlanır(Yemekler, okulumuzun mutfağında hazırlanır ve pişirilir). Spor antrenmanları için okulda kalacak olan öğrencilere, antrenman öncesi kumanya verilir.