Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında Anasınıfı öğrencilerimiz  kendi yemek salonlarında, ilkokul öğrencilerimiz  yemekhanede öğretmenleri eşliğinde, kendi yaş gruplarına ayrılmış bölümde yemeklerini yemektedirler. 4 yaş, 5 yaş, 1,  sınıflarımızda yemekler, öğrenci masalarına servis edilir. 2. 3. ve 4. sınıftan itibaren öğrencilerimiz yemeklerini kendileri alırlar.

Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinebilmeleri için sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı zorunludur. Özellikle menüler hazırlanırken meyve, sebze tüketimi ve günlük süt içilmesi gibi temel beslenme alışkanlıklarına dikkat edilir. Öğünlerde verilen yiyecekler, beslenme uzmanı denetiminde, öğrencilerimizin günlük besin ve enerji ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlanır(Yemekler, okulumuzun mutfağında hazırlanır ve pişirilir). Spor antrenmanları için okulda kalan öğrencilere, antrenman öncesi kumanya verilir. Vejetaryen veya diyabetli öğrenciler için ayrı menü hazırlanır.