Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Nesibe aydın Diyarbakır okulları olarak; çocuklarımızın akademi, spor ve sanat alanlarındaki gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve ahlaki açıdan da gelişmelerini önemsiyoruz. Öğrencilerimizi günümüz sanal ilişkilerinden uzak tutmaya çalışarak, gerçek hayat ilişkileri ve yaşantıları içinde yer almalarını sağlamakta; empati yeteneklerini ve sorumluluk duygularını geliştirerek umut dolu bir gelecek için duyarlı çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz.
https://nesibeaydin.k12.tr/web/wp-content/uploads/2021/12/lise-07.png
  • 2021-2022 eğitim-öğretim yılın faaliyetlerine, eğitimde fırsat eşitliği temelinde; il sınırları içindeki bir köy okulumuza kırtasiye yardımları götürerek başladık ve sosyal sorumluluk projelerimize, “kim küçük bir çocuğun üşümesine engel olmak istemez ki?” diyerek kışlık kıyafet yardımları toplamak suretiyle devam ettik.
  • Paylaştıkça çoğalan mutluluk çalışmalarımıza çocuklarımızın da şahit olmasını ve daha önemlisi aktif şekilde katılmasını sağlayarak; aydın bir gelecek nesil yetiştirme isteğimize ek olarak, çalışmalarımızla bir çok kurum ve kuruluşa emsal olmayı da amaçlıyoruz..
ilkokul_alt_slider-11
ilkokul_alt_slider-12
ilkokul_alt_slider-13
ilkokul_alt_slider-14
ilkokul_alt_slider-15
ilkokul_alt_slider-16
ilkokul_alt_slider-17
ilkokul_alt_slider-18