Yemek
  • Beslenme ve yemek, eğitim programının ayrılmaz bir parçası olarak kabul edilir.
  • Öğrencilerimiz yemeklerini yemekhanede öğretmenleri eşliğinde, kendi sınıflarına ayrılmış bölümde yerler.
  • Öğrencilerimiz ellerini yıkarken, yemekleri öğrenci masalarına servis yapılmış olur ( 4.sınıf öğrencilerimiz, yemeklerini kendileri alırlar.).
  • Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinebilmeleri için sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı zorunludur.
  • Menüler hazırlanırken özellikle meyve, sebze tüketimi ve günlük süt ihtiyacı gibi temel beslenme alışkanlıklarına dikkat edilir.
  • Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısında verilen yiyecekler, beslenme uzmanı  denetiminde, öğrencilerimizin günlük besin ve enerji ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlanır.
  • Vejetaryen veya diyabetli öğrenciler için ayrı menü hazırlanır, alerjisi olan öğrencilere de alternatif gıdalar verilir.
Ulaşım
  • Öğrencilerimiz okulumuza, okul servisi ile gelip gidebilecekleri gibi, aileleri tarafından da bırakılabilirler.
  • Trafik izleme (uydu servis takip) sistemi ile servislerin hangi güzergâhta olduğu ve hangi hızla gittiği her an görülebilir.
  • Okul servislerimiz, güvenlik yönergeleri çerçevesinde sürekli denetlenir.
  • Servis şoförleri, servis şirketi tarafından düzenlenen eğitimlere katılırlar.