GBP ( Gelişim ve Bilim Programı )
  • Okulumuzda; hızlı öğrenen, farklı ilgi alanları ve öğrenme ihtiyaçlarıyla dikkat çeken 5 – 12 yaş öğrencilerin, potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için farklı içeriklere sahip “Gelişim ve Bilim Programı” uygulanmaktadır.
  • Programda, öğrencilerin güçlü yanlarını tanımlamak, potansiyellerini en üst düzeye taşımalarına yardımcı olmak, farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş eğitim olanakları sunarak öğrencilerin derinlemesine öğrenmelerini sağlamak ve tüm bunların yanında onların sosyal, duygusal becerileri temelinde karakter gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanır.
  • Programımıza katılmak isteyen öğrencilerin seçimi, belirlenen kriterler çerçevesinde program koordinatörü ve öğretmenlerimiz tarafından yapılır.
  • Programımız, Cumartesi günleri uygulanmakta olup, dışarıdan öğrencilere de açıktır.
Sosyal Etkinlikler
  • Sosyal etkinlik ve kulüp çalışmalarındaki amacımız, öğrencilerimizin yeni ilgi alanları edinmeleri ya da var olan ilgi alanlarında gelişimlerini sağlamanın yanı sıra, kendilerinin güven ve sorumluluk duygularını geliştirerek bedensel, zihinsel ve duygusal yönden sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
anasınıfı_alt_slider-11
anasınıfı_alt_slider-12