Eğitim Programımız

• Öğrenciler okulumuza SINAVLA alınmaktadır.
  • Okulumuzda, yapıcı disiplinden taviz verilmez.
  • Sınıflarımız, 20 – 24 kişiliktir.
  • Sınıflarımız çağın gereklerine uygun son teknolojik imkânlarla donatılmıştır.
  • 2022 – 2023 yılının öğrencileriyle 4 Haziran 2022 tarihinde toplantı yapılarak kendilerine, YAZ ÖDEVLERİ ve yaz çalışma programları verilecek ve Yıl Sonu Değerlendirme Sınavı uygulanacaktır.
  • DÜZEY BELİRLEME SINAVI, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü yapılacaktır.
  • Eğitim ve öğretim, okullar açılmadan 3 hafta önce, 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü, tam zamanlı olarak YOGUN PROGRAMLA başlayacaktır. Yoğun programdan itibaren; TYT + AYT Konuları (9, 10, 11 ve sınıf) ortak programla bir arada işlenecektir.
  • Yoğun program, 3 Eylül 2022 Cumartesi günü sona erecektir.
  • Normal program, MEB’in okul açılış tarihi ile birlikte 5 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.
  • Yoğun programdan sonra yapılacak olan çoktan seçmeli Deneme ve Tarama Sınavlarının ortalaması dikkate alınarak Ekim ayının son haftasında, gruplar yeniden düzenlenecektir.
  • Daha sonra yapılacak olan sınavlara göre, yılsonuna kadar öğrencilerin grupları tekrar değişebilecektir.
  • Yarıyıl tatilinin ikinci haftasında, bir hafta süren YOĞUN PROGRAM uygulanacak ve bu programda konular işlenmeye devam edecektir.
  • Cumartesi dâhil, haftada 6 TAM GÜN EĞİTİM Pazar günleri okulumuz tatildir.
  • Okulumuzda “Benim Geleceğim, Benim Kariyerim” etkinliği düzenlenerek alanında en iyi ve yetkin meslek sahibi duayenler, meslekleri ile ilgili öğrencilerimize bilgi verirler. Ayrıca, öğrencilerimiz için, yurt içi ve yurt dışı üniversite tanıtım fuarları düzenlenmektedir.