Yemek
  • Öğrencilerimiz yemeklerini yemek salonunda kendi yaş gruplarıyla birlikte yerler.
  • Öğlen yemeği her öğrencimiz için zorunludur.
  • Yemekler, beslenme uzmanı denetiminde, öğrencilerimizin günlük besin ve enerji ihtiyacı göz önüne alınarak hazırlanır (Yemekler, okulumuzun mutfağında hazırlanır ve pişirilir.).
  • Spor antrenmanları için okulda kalacak öğrencilere, antrenman öncesi kumanya verilir.
  • Vejeteryan veya diyabetli öğrenciler için ayrı menü hazırlanır, alerjisi olan öğrencilere de alternatif gıdalar verilir.
Ulaşım
  • Öğrencilerimiz okulumuza, okul servisi ile gelip gidebilecekleri gibi, aileleri tarafından da bırakılabilirler.
  • Trafik izleme (uydu servis takip) sistemi ile servislerin hangi güzergâhta olduğu ve hangi hızla gittiği her an görülebilir.
  • Okul servislerimiz, güvenlik yönergeleri çerçevesinde sürekli denetlenir.
  • Servis şoförleri, servis şirketi tarafından düzenlenen eğitimlere katılırlar.