Ödev
  • Ders öğretmenleri tarafından öğrencilerimize;
  • Derste işlenen konunun kavratılmasına yönelik Günlük Ödevler,
  • Her ünite sonunda, konunun bütünüyle çalışılması ve daha iyi kavranması amacıyla Ünite Sonu Ödevleri verilir ve bu ödevler ders öğretmenleri tarafından kontrol edilerek, takibi yapılır.
  • Günlük ödevlere ek olarak her sınıf ve her ders için, baştan itibaren en son işlenen konuları içeren Aylık Ödev Kitapları verilir. Bu kitaplar, belirlenen tarihlerde okul idaresi ve öğretmenlerden oluşan bir ekip tarafından kontrol edilir ve ödevi eksik olan öğrencilerin takipleri ayrıca yapılır.
  • Ara tatiller ve yarıyıl tatilinde, her sınıf ve her branş için ayrı hazırlanan Tatil Ödevleri  verilir.
  • Yaz tatili için öğrencilerimize çeşitli etkinlik programları, okuma listeleri ve ödev kitapçıklarından oluşan Yaz Ödevleri ve Rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Çalışma Programı verilir.
Disiplin

Okulumuzdaki her uygulama, öğrencilerimizin başarısı için düşünülmüştür. Öğrenciler;

• Birinci dersten önce, cep telefonlarını, ilgili Müdür Yardımcısına teslim eder, son ders çıkışında da teslim alırlar.
  • Dersin düzenini bozacak davranışlarda bulunamazlar.
  • Okul eşyalarına zarar veremezler.
  • Kampüs içinde veya dışında sigara içemezler.
  • Derslere geç gelme, isteğe bağlı dersten çıkma veya derse girmeme gibi keyfi hareketlerde bulunamazlar.
  • Uyarılara rağmen, yoğun programlar dâhil, mazeretsiz olarak toplam 5 günden fazla devamsızlık yapanlara ödül belgesi (takdir, teşekkür, onur belgesi) verilmez; 10 gün devamsızlık yapan veya yukarıdaki kurallara uymayan öğrencinin ise kaydı (Devamsızlık mazereti, ancak çok ciddi bir rahatsızlık veya aileyi ilgilendiren olağanüstü koşullarda kabul edilir .) iptal edilir.
  • Tüm öğrencilerimiz, okul forması giymek ve öğrenciye yakışır görüntüde olmak zorundadır. Sadece, Cumartesi günleri serbest kıyafet uygulaması vardır.