Öğrenci Takibi
  • Öğrencilerimizin takibi, sınıf danışman öğretmenleri, rehberlik ve psikolojik danışmanlar, ders öğretmenleri ve yönetim tarafından yapılır.
  • Öğrencilerimizin ve velilerimizin cep telefonlarına düzenli olarak bilgilendirme MESAJLARI gönderilir.
  • Okulumuz için özel hazırlanan eğitim portalı aracılığıyla; öğrencilerimizin gelişimleri, davranışları, başarıları, eksikleri, ek dersleri, etütleri, ödevleri, devamsızlıkları ve değerlendirme sonuçlarının takibi, velilerimiz tarafından hızlı ve kolay yapılmaktadır.
  • GRUP DEĞİŞİKLİKLERİNDE, öncelikli olarak grup inen öğrenciler olmak üzere, grup çıkmak isteyipte grup çıkamayan öğrencilere moral ve motivasyon desteği ile birlikte, mevcut düzeylerini yükseltmeleri için ek rehberlik desteği verilmektedir.
  • Okullarımızda, amaçlanan hedefe ulaşabilmek için hiçbir özveriden kaçınılmaz. Öğrencilerimize, okulumuzun kuralları ve disiplini konusunda (özellikle verilen ÖDEVLER ve DEVAMSIZLIK) esnek davranılmaz.
Veli Toplantıları
  • Yılda üç defa, velilerimiz ile genel değerlendirme toplantıları yapılır.
  • Velilerimiz, veli toplantılarının dışında da ihtiyaç duyduklarında, portal üzerinden randevu alarak bire bir görüşmeler
  • Gerekli durumlarda akademik danışmanlarımız, eğitim uzmanlarımız ve sınıf öğretmenleriyle birlikte, bireysel veli görüşmeleri düzenlenir. Öğrencilerimizin gelişimi ve eğitimi ile ilgili raporlar, bu görüşmelerde paylaşılır.
  • Velilerimizin istekleri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak, alanında uzman akademisyenlerin katılımı ile yıl boyunca aile eğitimleri, seminerler ve paneller düzenlenir.