Sorumluluk ve Ev Çalışmaları
  • Öğrencilerimizin sorumluluk gelişimine yönelik ev çalışmaları, yapabilecekleri kadar Günlük ve Hafta Sonu Sorumluluk Çalışmaları olarak verilir. Verilen çalışmanın bir kısmı okulda sorumluluk saatinde ve öğretmen gözetiminde; kalan kısmı da evde veli denetiminde yaptırılır. Öğrencilerin, yapamadıkları veya yanlış yaptıkları çalışmaları, öğretmenlerinin denetiminde tekrar yapmaları sağlanır.
  • Verilen çalışmalar, velilerimiz tarafından da portaldan takip edilebilir.
  • Öğrenciler, proje çalışmalarını, haftalık ders programının içinde, öğretmenlerinin rehberliğinde yaparlar.
  • Ara tatiller ve yarıyıl tatilinde, her sınıf ve her branş için ayrı hazırlanan Tatil Çalışmaları ve Rehberlik biriminin hazırladığı Tatil Önerileri ile öğrencilerin gelişimleri desteklenir.
  • 2022 – 2023 yılının öğrenci velileriyle 11 Haziran 2022 tarihinde toplantı yapılarak kendilerine, öğrenciler için hazırlanan YAZ TATİLİ SORUMLULUK ÇALIŞMALARI ile rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Çalışma Programı verilecektir.