Sorumluluk ve Ev Çalışmaları
  • Öğrencilerimizin sorumluluk gelişimine yönelik ev çalışmaları, gelişim düzeylerine uygun olarak Hafta Sonu Göster – Anlat Çalışması olarak Öğrencilerimiz Göster – Anlat Çalışmalarını sınıf arkadaşlarına sunarak sözlü sunum becerilerini hem sergiler hem de geliştirirler.
  • Öğrencilerimize verilen sorumlulukların, öğrenciler tarafından yapılması, öğretmenlerinin denetiminde sağlanır.
  • Verilen etkinlikler ve uygulanan temalar, velilerimiz tarafından da portaldan takip edilebilir.
  • Ara tatiller ve yarıyıl tatilinde, her yaş grubu için ayrı hazırlanan Sorumluluk Çalışmaları ve Rehberlik biriminin hazırladığı Tatil Önerileri verilir.
  • 2022 – 2023 yılının öğrenci velileriyle 11 Haziran 2022 tarihinde toplantı yapılarak kendilerine, öğrenciler için hazırlanan YAZ TATİLİ SORUMLULUK ÇALIŞMALARI ile Rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Önerileri verilecektir.
Sosyal Etkinlikler

Sosyal etkinlik çalışmalarındaki amacımız, öğrencilerimizin yeni ilgi alanları edinmeleri ya da var olan ilgi alanlarında gelişimlerini sağlamanın yanı sıra, kendilerinin güven ve sorumluluk duygularını geliştirerek bedensel, zihinsel ve duygusal yönden sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

• Sosyal etkinlik çalışmalarının planlanması ve yürütülmesinde, öğrencilerin ilgi, istek, yetenek ve ihtiyaçları göz önünde tutulur.
  • Sosyal etkinlik çalışmalarında, alanında uzman öğretmenler görevlendirilir.
  • Öğrencilerimiz, sosyal ve kültürel amaçlı düzenlenen gezilere katılırlar.
  • Okulumuzda yıl boyunca, profesyonel tiyatro topluluklarının oyunları (İngilizce veya Türkçe ).
  • Ana sınıflarımızda her ay eğitim programımızı destekleyecek, alanında uzman olan konuklar davet Bu konuklar, öncelikle velilerimiz arasından seçilir. Ayrıca aile katılımı kapsamında gönüllü velilerimiz de, sosyal etkinlik çalışmalarına katılabilir, öğrencilerimize danışmanlık ve rehberlik yapabilirler.
  • Okulumuzda sergiler, konferanslar, paneller, bilim sanat şenlikleri, eğitim fuarları ve söyleşiler düzenlenir. Düzenli olarak yazar imza günleri yapılır.
anasınıfı_alt_slider-11
anasınıfı_alt_slider-12