Öğrenci Takibi

• Öğrencilerimizin takibi, sınıf öğretmenleri, psikolog ve / veya rehber öğretmenler, eğitim uzmanları ve yönetim tarafından yapılır.
  • Velilerimizin cep telefonlarına, düzenli olarak bilgilendirme MESAJLARI gönderilir.
  • Öğrencilerimiz, tüm alanlardaki gelişimleriyle ilgili bireysel olarak takip edilirler.
  • Öğrencilerimizin gelişimleri, davranışları, başarıları, gelişime açık yanları, ek çalışmaları, devamsızlıkları ve değerlendirme etkinlikleri, okulumuz için özel hazırlanan eğitim portalı aracılığıyla, velilerimiz tarafından da takip edilebilir.
  • Okullarımızda amaçlanan hedefe ulaşabilmek için hiçbir özveriden kaçınılmaz. Öğrencilerimizin, sorumluluk duygusunu geliştirmek amacıyla, ETKİNLİKLER ve OKULA DÜZENLİ GELME konuları titizlikle takip edilir ve velilerimizle iş birliği içerisinde olunur.
anasınıfı_alt_slider-11
anasınıfı_alt_slider-12
anasınıfı_alt_slider-13
anasınıfı_alt_slider-14