Sorumluk Çalışmalar

• Öğrencilerimizin sorumluluk bilincinin gelişimine yönelik olarak ve gelişim düzeyleri göz önünde bulundurularak Hafta Sonu Göster – Anlat Çalışmalarına hazırlanmaları istenir. Bu çalışmalar PYP sorgulama ünitelerimiz kapsamında verilir. Velilerimiz ilgili çalışmaları Portal sisteminden takip edebilir.
  • Öğrencilerimiz hazırladıkları çalışmaları öğretmenlerinin rehberliğinde sınıf ortamında sunarlar. Öğrencilerimize sunumları doğrultusunda öğretmen ve/veya akran geribildirimi verilir, paylaşım toplantıları yapılır.
  • Ara tatil, yarıyıl tatili ve yaz tatillerinde öğrencilerimize her yaş grubu için hazırlanan Yaz Tatili Sorumluluk Çalışmaları ve Rehberlik birimi tarafından hazırlanan Yaz Tatili Önerileri verilir.
Altınova Sinan Mah. Bilgin Sk. No:1 Kepez - ANTALYA
‪0242 504 12 50