Toplantılar ve Görüşmeler

Veli Toplantısı: Eylül ayı başında gerçekleştirilen uyum haftasında, sınıfa başlayan öğrencilerimizin velileriyle tanışma toplantısı yapılır. Ayrıca, yılda 2 defa, velilerimiz ile genel değerlendirme toplantıları yapılır.

Bireysel Veli Görüşmeleri: Velilerimiz, veli toplantılarının dışında da ihtiyaç duyduklarında Portal üzerinden randevu alarak birebir görüşmeler yapabilir. Ayrıca öğrencilerimizin akademik, sosyal ve duygusal gelişimi hakkında rehber öğretmenlerimiz ve tüm ders alanlarındaki öğretmenlerimizin işbirliğiyle de görüşmeler planlanır. Öğrencimizin gelişimi ve eğitimi ile ilgili raporlar bu görüşmelerde paylaşılır.

Portfolyo Sunumları: Öğrencimizin liderliğinde, sınıf ve tüm branş ders alanı öğretmenlerinin yönlendirmesi ve ailesinin katılımıyla Portfolyo Sunumları gerçekleştirilir. Bu etkinlikte öğrencimiz, kendi öğrenmelerinin sorumluluğunu üstlenerek, edindiği bilgileri ve geliştirdiği becerilerini güçlü ve gelişime açık yönlerini öz değerlendirmeler yaparak ailesiyle paylaşır.

Mini Sergi Sunumları: Öğrencilerimizin liderliğinde, sınıf ve tüm branş ders alanı öğretmenlerinin yönlendirmesi ve ailesinin katılımıyla Mini Sergi Sunumları gerçekleştirilir. Bu etkinlikte öğrencimiz, ilgili sorgulama ünitesi sürecinde nasıl kendi öğrenmelerinin öznesi olduğu ve ne tür eylemler gerçekleştirdiğine ilişkin deneyimlerini öz değerlendirmeler yaparak ailesi ile paylaşır.

Veli Seminerleri: Velilerimizin istekleri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak; alanında uzman akademisyenlerden oluşan Bilim Kurulumuz, Mesleki Gelişim Birimimiz ve okul akademik kadrosunun işbirliği ile yıl boyunca aile eğitimleri, seminerler ve paneller düzenlenir.

Altınova Sinan Mah. Bilgin Sk. No:1 Kepez - ANTALYA
‪0242 504 12 50