Öğrenci Kayıt Kabul Koşulları

• Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Ana Sınıfı kayıtlarında 4-5 yaş öğrencilerinin tamamı ön görüşme ile alınmaktadır. 5-6 yaş kayıtlarında, öncelik Nesibe Aydın Ana Sınıfı öğrencilerimize verilmekte, kalan kontenjanlar için ön görüşme ile dışarıdan öğrenci alınmaktadır.
  • İlkokul 1. sınıflarımızın kayıtlarında, öncelik Nesibe Aydın Ana Sınıfı öğrencilerine verilmekte, kalan kontenjanlar için ön görüşme ile dışarıdan öğrenci alınmaktadır.
  • İlkokullarımızın 2. ve 3. sınıflarına, “kontenjan dâhilinde” ön görüşme ve kura yöntemi ile öğrenci alınmaktadır.

1, 2 ve 3. Sınıflarımızda ön görüşme için okullarımıza gelebilir veya web sayfamızdan tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

İlkokullarımızın 4. sınıflarında ise, “kontenjan dahilinde” Okula Giriş Sınavı sonuçlarına göre öğrenci alınmaktadır. 4. Sınıf Okula Giriş Sınavına katılabilmek için okullarımıza gelebilir veya web sayfamızdan tıklayarak başvuru yapabilirsiniz. Sınav konuları ile ilgili bilgiyi okullarımıza telefon yoluyla ulaşarak alabilirsiniz.

Okulumuzda başarı bursları, ortaokul 5. sınıftan itibaren uygulanır, ilkokullarımızda başarı bursu uygulaması bulunmamaktadır.

Altınova Sinan Mah. Bilgin Sk. No:1 Kepez - ANTALYA
‪0242 504 12 50