Öğretmen Kadrosu

• Eğitimci – Yazar Nesibe ve Hüsamettin Aydın tarafından kurulan ve 1984 yılından bu yana en büyük zenginliği öğretmenleri olan kurumumuzda; öğretmenlerin işe alımı, kariyer planlaması ve mesleki gelişimleri dünya standartlarında yürütülür. Kurumumuzda, öğretmenlerimiz uzun yıllar; güvenle ve yüksek motivasyonla görev yaparlar. Her yıl öğretmenler gününde, kurumda 5, 10, 15, 20 ve 25 yılını tamamlayan öğretmenlerimiz için tören düzenlenir.
  • Öğretmenlerimiz, alanlarında kendilerini kanıtlamış, eğitim sektörünün donanımlı ve güçlü öğretmenleridir.
  • İlkokullarımızda sınıf öğretmenleri görev yapar. Öğretmenlerimiz öğrencilerinin tüm alandaki gelişimlerini 1.sınıftan 4.sınıfa dek takip eder ve gelişimine destek verir. Görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi, drama, dans, satranç gibi etkinlikler ise, alanında uzmanlaşmış olan branş öğretmenleri tarafından yürütülür.
  • Mesleki Gelişim Birimimiz, öğretmenlerimizin alanlarındaki gelişimlerini sürekli takip ederek, ara tatil ve seminer dönemlerinde hizmet içi eğitimler planlar ve alanlarıyla ilgili yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katılmalarını sağlar. Öğretmenlerimiz, eğitimdeki güncel yaklaşımları takip eder, bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanır.
  • Köklü üniversitelere bağlı ve farklı disiplinlerde çalışmalar yürüten akademisyenlerden oluşan Bilim Kurulumuz öğretmen eğitimleri, veli ve öğrenci seminerleriyle, kurumumuz için eğitim ve öğretime destek verir. Bilim Kurulumuz sürekli olarak okullarımızı ziyaret eder, seminerlerin yanı sıra, veli, öğretmen ve öğrenci görüşmeleri de yapar.
Altınova Sinan Mah. Bilgin Sk. No:1 Kepez - ANTALYA
‪0242 504 12 50