Sağlık

• Kampüsümüzde tam zamanlı görev yapan okul hemşiremiz bulunmaktadır. Birçok sağlık ekipmanının bulunduğunu donanımlı revirimizde hemşiremiz tarafından yürütülen sağlık hizmetlerimizin amacı, öğrencilerimizin kendini sağlıklı, mutlu ve güvende hissettiği bir eğitim ortamının sürekliliğini sağlamaktır.
  • Tam zamanlı görev yapan okul hemşiremiz eğitim öğretim saatleri arasında görev yapmaktadır. Ayrıca hafta sonları yapılan sosyal ve kültürel etkinlikler dahilinde de sağlık hizmetlerimiz sürdürülmektedir.
  • Okullarımızda Covid-19 tedbirleri kapsamında sağlıkla ilgili gerekli her tür önlem alınmaktadır. Sabahları okul girişlerinde ve gün içinde yemekhane girişlerinde ateş ölçümü yapılmaktadır. Gerekli hijyen kurallarına uyabilmek amacıyla ilaçlama ve temizlik hizmetleri sağlanmaktadır. Sosyal mesafenin korunması için fiziki ortamda her tür alan içi düzenleme planlanmaktadır.
  • Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve duygusal sağlıklarını bütünsel olarak takip ederek verdiği sağlık hizmetleri yoluyla Dengeli IB Öğrenen Profili özelliğinin gelişimini ve sürdürülmesini destekler.

Beslenme

• Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında öğrencilerimiz yemeklerini yemekhanede öğretmenleri eşliğinde, kendi yaş gruplarına ayrılmış bölümde yerler. Ana sınıfı, 1, 2 ve 3. sınıflarımızda yemekler öğrenci masalarına servis edilir. 4. sınıftan itibaren öğrencilerimiz yemeklerini kendileri alırlar.
  • Öğünlerde verilen yiyecekler, beslenme uzmanı denetiminde, öğrencilerimizin günlük besin ve enerji ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlanır. Temel beslenme alışkanlıklarına göre düzenlenen menüler sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak servis edilir. Spor antrenmanları için okulda kalan öğrencilere, antrenman öncesi kumanya verilir. Okullarımızda Covid-19 kapsamında yemekhanelerde sosyal mesafe kurallarına uyulur. Öğrencilerimizin yemekhanede kendileri için belirlenen yere oturmaları için düzenlemeler yapılır. Hijyenin sağlanması için fiziki ortam düzenli bir şekilde temizlenir.
  • Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, öğrencilerimizin Dengeli IB Öğrenen Profili özelliğinin gelişimini desteklemek ve sürdürmek için; sağlıklı beslenme konusunda gerekli planlamaları yapar, onların bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini sağlıklı beslenme yoluyla bütünsel anlamda destekler.
Altınova Sinan Mah. Bilgin Sk. No:1 Kepez - ANTALYA
‪0242 504 12 50