Ulaşım ve Okul Servisleri

• Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında servis hizmetlerimizde en üst güvenlik tedbirleri alınarak öğrencilerimizin ulaşımı sağlanır. Öğrencilerimizin evlerinden alınıp kampüs içine, kampüs içinden alınıp evlerine kadar güvenle transferleri temel amacımızdır. Her serviste host ya da hostesler görevlidir; öğrencilerimizin servise binmeleri, inmeleri ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için destek olurlar.
  • Arvento Araç Takip Sistemi okulumuzda kullanılır. Bu sistem sayesinde hem okul yönetimlerimiz hem de velilerimiz arama ve SMS yoluyla öğrencilerimizin ulaşım bilgisine sahip olurlar. Velilerimiz sabah ve akşam servis aracının öğrenciyi aldığı noktaya ne zaman geleceğinin, öğrencimizin sabah gidiş ve akşam dönüşlerde servis aracına binip binmediğinin, servis aracının okula saat kaçta giriş çıkış yaptığının takibini bu sistem aracılığı ile yapabilirler.
  • Okullarımızda Covid-19 tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin sağlıkla seyahat edebilmeleri için servislerimiz düzenli olarak dezenfekte edilir. MEB’in Covid-19 tedbirleri kapsamında yayınladığı güncel yönergeler doğrultusunda öğrencilerimizin servise binmeden önce ateş ölçümleri yapılır, el dezenfektanı kullanmaları sağlanır ve sürekli aynı koltukta seyahat etmeleri için gerekli oturma düzeni organize edilir.

Güvenlik

• Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında güvenlik, öğrencilerimizin kendilerini huzurlu ve mutlu, bulundukları öğrenme ortamına ait hissetmeleri için önceliğimizdir. Kampüslerimiz büyüklüklerine göre farklı sayılarda güvenlik görevlisine ve elektronik donanımlara sahiptir. Personelimiz gerekli asayişi ve kampüslere giriş çıkışlarda takibi sağlarken, elektronik donanım aracılığı ile görüntü kayıtları alınarak okullarımız izlenmektedir.
  • Okul giriş-çıkışlarımızda gerekli takibi sağlamak için kimlik kontrolü ve yönlendirmeler yapılır. Güvenlik personelimiz ve kamera sistemlerimiz doğrultusunda öğrencilerimiz izlenerek güvenlikleri sağlanır. Bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini sağlıklı beslenme yoluyla bütünsel anlamda destekler.
Altınova Sinan Mah. Bilgin Sk. No:1 Kepez - ANTALYA
‪0242 504 12 50