Sorumluluk Çalışmaları
  • Öğrencilerimizin sorumluluk bilincinin gelişimine yönelik olarak ve gelişim düzeyleri göz önünde bulundurularak hafta içi ve hafta sonu için Sorumluluk Çalışmalarını tamamlamaları istenir.  Bu çalışmalar PYP sorgulama ünitelerimiz kapsamında ve Hayat Bilgisi/Fen/Sosyal, Türkçe, Matematik, İngilizce ve İkinci Yabancı Dilde verilir. Velilerimiz ilgili çalışmaları Portal sisteminden takip edebilir.
  • Öğrencilerimiz sorumluluk çalışmalarını hafta içi günün son ders saatinde öğretmenlerinin rehberliğinde sınıf ortamında; hafta sonu ise bağımsız öğrenenler olarak Sorumluluk Çalışmalarını evde tamamlayarak öğrenmelerini geliştirir ve pekiştirirler.
  • Öğrencilerimize Sorumluluk Çalışmaları hakkında öğretmen ve/veya akran geribildirimi verilir. Gelişime açık yönleri hakkında gerekli takip ve çalışmalar yapılır.
  • Ara tatil, yarıyıl tatili ve yaz tatillerinde öğrencilerimize her yaş grubu için hazırlanan Yaz Tatili Sorumluluk Çalışmaları ve Rehberlik birimi tarafından hazırlanan Yaz Tatili Önerileri verilir.
anasınıfı_alt_slider-11
anasınıfı_alt_slider-12