IGCSE Sınavları
  • Sınav ücretleri her yıl Cambridge IGCSE tarafından belirlenir ve ilan edilir. Bir öğrencinin toplam sınav ücreti yaklaşık 400 Sterlindir. Ücretin tamamı veli tarafından ödenir. Ödeme, okul aracılığıyla Camridge’e yapılır. Belirlenen sürede ödemesi yapılmayan öğrencilerin sınav kayıtları yapılamaz.
  • Sınav takvimi Cambridge tarafından belirlenerek okulumuza bildirilmektedir. Okulumuz bu sınavları belirlenen takvime uygun ve sınav kurallarına göre uygulamakla yükümlüdür. Sınavlar İngiltere’de hazırlanıp okulumuza önceden gelir. Sınav, belirtilen zamanda uygulandıktan sonra kargo ile yine İngiltere`ye gönderilir. Değerlendirme Cambridge tarafından yapılır. Sonuçlar Ağustos ayında açıklanır.
  • Öğrenciler, değerlendirmelerden sonra A*- C not baremi arasında notlar alır. Öğrenci sertifikaları Cambridge Uluslararası Sınav Merkezi tarafından okullara gönderilir.