Nesibe Aydın Dünya Okuludur!

Nesibe Aydın PYP Okuludur! (Okul kodu: 049668) International Baccalaureate Primary Years Programme (IB PYP)

İlk Yıllar Programı (PYP), öğrencileri meraklı olmaya, sorgulamaya, soru sormaya, çevrelerini fiziksel, sosyal ve zihinsel olarak keşfetmeye ve böylece çevreleriyle etkileşim içinde olmaya teşvik eder. IB DP’nin alt yapısını oluşturan PYP okullarımızda 4 -5 yaş, 1, 2,3 ve 4. Sınıflarda uygulanır.

Nesibe Aydın Cambridge Assessment International Education IGCSE Okuludur! (Okul kodu: TR 071) Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE)

Cambridge Uluslararası Genel Ortaöğretim Eğitimi Sertifikası (IGCSE), dünya çapında en çok tanınan ve kabul gören sertifika programlarındandır. Tüm kampüslerimizin İngilizce derslerinde English As a Second Language programı, 11 ve 12. Sınıflarda IBDP’ye devam edecek gruplarda ise 9 ve 10. Sınıflarımızda 8 IGCSE dersi okurlar. IB DP okumayan gruplarımız uluslararası İngilizce seviye tespit sınavına yönelik IELTS dersi alırlar.

Nesibe Aydın IB DP Okuludur! (Okul kodu: 049668) International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP)

Uluslararası Bakalorya (IB) Diploma Programı (DP), öğrencinin okul hayatında üniversiteye girmeden önce aldığı iki yıllık programdır. Yurtdışı üniversite başvurularda kabul görür. Bu programı bitiren öğrencilere ülkemizdeki önemli vakıf üniversiteleri tarafından özel haklar verilir.

Nesibe Aydın AP Sınav Merkezidir! (Okul kodu: 696481) Advanced Placement (AP) Sınavı

İleri Düzey Yerleştirme (Advance Placement/AP), ABD merkezli bir kuruluş olan College Board tarafından düzenlenen programdır. AP merkezi olan okulumuzda programın sonunda girilen AP sınavlarına Gölbaşı kampüsümüzde girebilirler.

Nesibe Aydın SAT Merkezidir! (Okul kodu: 59902) Scholastic Aptitude Test (SAT)

SAT, Amerika’da üniversite eğitimi almak isteyenlerin girmesi gereken tüm dünyadan öğrencilerin girdiği bir sınavdır. SAT okuma, yazma ve dil ve matematik olmak üzere üç farklı bölümden oluşur.

Nesibe Aydın UCAS Merkezidir! (Okul kodu: 42651) The Universities and Colleges Admissions Service (UCAS)

Birleşik Krallık içerisinde lisans eğitimi seviyesinde üniversiteye başvurmak isteyen öğrenciler başvurularını UCAS sistemi üzerinden yaparlar. UCAS Merkezi olarak öğrencilerimizin üniversite başvurularını izleyebilir, önerilerde bulunabilir ve başvurularını kontrol edebiliriz.

Nesibe Aydın Uluslararası Ödül Programı (Duke of Edinburgh) Okuludur!

Dünyanın önde gelen gençlik başarı ödülü olan Uluslararası Ödül Programı deneyimleri becerileriyle bir araya getirebilen dünya vatandaşları yetiştirerek gençleri hayata hazırlar.

NAMUN ve JNAMUN Birleşmiş Milletler Simülasyon Takımlarıdır! Nesibe Aydın Model United Nations (NAMUN) – Junior Nesibe Aydın Model United Nations (JNAMUN)

Model Birleşmiş Milletler, lise ve ortaokul öğrencilerinin temsil ettikleri ülkelerini delegeleri olarak katıldıkları, dünya sorunlarını tartıştıkları, çözümler aradıkları ve çözümler ürettikleri Birleşmiş Milletler eğitsel simulasyonudur. Öğrencilerin liderlik, öğretmenlerin ise danışmanlık yaptıkları etkinlikler konferans, panel, çalıştay veya forum usulüyle yürütülen toplantıları içerir.